Bäääää

Sitter hemma i soffan och är råless på all disk i köket, råless på allt damm överallt och råless på att min motivation till att göra någonting åt det är lika med noll!! Jag har 2 inlämningar som iof inte ska vara inne förän om ca 1 vecka men borde börja med dem nu.
Jag vet varken ut eller in om jag vill flytta ut från lägenheten 1 juli eller 31...och frågan som kommer efter det är: vill jag flytta hem till pappa?

Och till råga på allt så är jag sugen på att gå ut och gå men ingen är tillgänglig.

Gud vad jag gnäller......

Ba bye

Suck

GAAAH. Jag är så arg på mig själv att jag har lyckats he sönder ett USB som innehöll alla paris-bilder från 2007 då jag o mamma var dit. Stoppa ALLTID maskinvaran innan du rycker ut sladden, som jag då gjorde. SUUUUUCK


Jag vid notre dame, paris 2007

i en trädgård full med stora rosor
Ba bye o godnatt...suck o blä o suck igen

Grillkväll

Igår for jag o jonas till peters hus han just har skaffat i Börjeslandet.
Så sjukt fint hus, det går fasen inte att beskriva. Utsidan ser ut som en vanlig lite pråligare sommarstuga men insidan -HOH! Råfin hall, skitsnyggt kök, badrummet ska vi inte ens prata om och ja osv :) Där hade man lätt kunnat vara på sommaren!

Vi grilla och snacka och hängde, hade allmänt trevligt. Sen när vi gick in och några av de andra ville köra singstar så började jag må asilla :s Min mage värkte och jag kände mig helt orkeslös. Jag vet att det inte var ölen för jag hade bara fått i mig tre stycken så jag har ingen aning om vad som hände. Jag har börjat känna på sistone att min kropp verkligen INTE tål alkohol, jag blir knäpp för minsta lilla. Nu kan det ha varit maten vi åt tänkte jag....men jag vet nog inte. Aja!

Nu ska jag snart åka iväg mot luleå och hänga med systeryster theres :) Det blir trevligt tror jag. Ba bye

Bilder från igår

Inte länge kvar nu!

Imorn blir det att besöka katolska kyrkan med omvårdnadsklassen. Vi ska samlas 8.15 på skolan så ska dra och lägga mig strax...men har suttit så länge nu och äntligen fått ihop min blogg som jag vill ha den så måste sitta ett tag till och trixa vidare :)

För en vecka sen ungefär var jag till Piteå o besökte lilla jossie! Var bara en dag men vi hann rätt mycket på den tiden. Direkt då jag kom dit så tog vi några öl o cider och jossi drog fram spel (inte ovanligt där) med de andra i hennes klass, sen jamma vi i ett av musikhusen...det lät dock inte så bra för trixet var att alla skulle spela de instrument som inte var deras huvudinstrument haha :) Sen på lördan såg vi film, käka rågod pizza och chillade på! Härlig dag!

Sen for jag med bussen till Tess i luleå och stanna över där. Gjorde misstaget att se Paranormal activity som jonas varnat mig att INTE se men dumskalle som jag är såg jag den och var asskraj i flera dar över att sova själv!

Nu är det inte länge kvar av utbildningen för övrigt. Vi har mindre än 3 veckor till avslutningen och sen är det bye bye och ut o jobba!
Vi ska mest troligt styra upp nån fest med klassen efter avslutningen, lite grill och mys typ :b om det nu blir av, får se lite längre fram.

Slänger in en bild för att avsluta det hela!

Jag o jossie sommar 09
Godnatt och ba bye!