Huvva

Pappa har gått och ramlat med cykeln och brutit nyckelbenet, gjort nacken mycket illa och några kotor på ryggen fick sig en massa smällar. han fick flygas med helikopter till Umeå där han nu ligger. Kan knappt röra nacken ju och han måste ligga helsträckt hela tiden....stackars lilla pappa!! Jag måste fara och hälsa på honom men det är dyrt med buss och tåg så måste vänta på mina bröder och se om vi kan åka alla 3 tillsammans!

Vad less jag är just nu...känner att jag är sur och irriterad över någonting...vet inte vad det är...eller jo jag vet ju som vad det är men vill bara inte bry mig om det...fast jag gör det ändå. ÅH knappt jag förstod vad jag just skrev....men jag är...less.


Jag vill utomlands i sommar, vill hitta på en massa saker så att min vardag kan se lite roligare ut för en gångs skull.

SES!

Körkort -soon

ÅHH vad jag är sugen på att få se det där lilla resultatet som säger att jag har kortet och kan bege mig ut på egen hand!! Har ju klarat uppkörningen nu men har teoriprovet kvar...den 23 smäller det, då SKA jag klara det :) jag längtar!!!
Det är ett av alla mina mål i år, att klara körkortet! och så skall det bli :D

Jag är så less på all denna kyckling hysteri btw...den känns så förstorad och det stör mig för då jag var på affären och ville handla kyckling börja min mamma "neej, du får inte köpa det när allt detta är igång" jag blir så LESS! sluta förstöra för min kycklingtörst! haha jag som älskar kyckling -det godaste o magraste köttet ju. går att göra ALLT med! SLUTA!!!


Ska fortsätta trixa i lägenheten nu, håller på sätta upp lite tavlor och lite ljus o gardiner m.m : ) det är så kul att bo själv!


SES!