3 år

I lördags fira jag och Jonas 3 år...shit. jag känner mig gammal bara genom att skriva det. hjälp! Iallafall så gick vi ut och åt på Ming, och notan landa på 600 spänn.

Det blev en äkta lyxmiddag kan man säga :) Jag kanske kunde ha skippat det där extra vinglaset, men det var så gott och jag ville lyxa till det ju för den delen. Sen åt vi också efterätt, men allt var värt det tycker jag! Kanske för att han höll i plånboken...men men. Ehe!(2006 -2009)

SES!

Körkort idag :)

Åh äntligen fick jag mitt körkort idag, eller kortet kommer ju först om några dagar men klarade teorin idag, och uppkörningen för nästan en månad sen nu, när jag tänker efter :b  haha i lite ovanlig ordning, men sån är jag. ska komplicera allt : )

Jenny skjutsa mig till lule kring 8 på morgonen så cred till henne! sen precis innan jag skulle in o skriva det så höll mitt hjörta på dö. jag har aldrig varit så nervös som då. satt näst sist kvar o skrev och så rätta jag det. Jag blev så glad att jag skrek "Halleluja" rakt ut. Provförättaren kolla lite konstigt på mig, vilken surmule. hon borde vara glad, hon slipper se mig där nå mer ;b

Nu är jag glad, för att klara körkortet var ett av mina mål jag ska ha klarat i år!!

Simon och kigge vill att jag skriver vad de gör just nu, alltså att sitta i vårt vardagsrum och kika på hockey, petar i näsan och grisar i soffan !! usch

SES!