Pengar!

Fick lön idag, blev rätt nöjd med tanke på allt jag jobba i december, inklusive julafton, så var det bra :) For till lule idag med jonas, magnus och martin och köpte en ny mp3! Behövdes verkligen med tanke på att Tess har tagit min till Umeå..och där har den varit i snart 2 månader och jag vill lyssna på musik när jag är ute och går och allt..så det var ett bra inköp!
2 GB för 319 kr, är ett lagom pris tycker jag : )

På morgonen idag var jag och hade körlektion. Min lärare (som var stand in för att Erling var på kurs) fick komma och hämta upp mig på återvinningen för att jag hade försovit mig...fast det sa jag ju såklart inte till han (att jag hoppa in i kläderna mina och fick kuta till parkeringen) Det var jobbigt, särskilt för att jag inte hann ta med mig nån varm tröja att ha då jag skulle måsta gå hem sen från körskolan...det var rätt kallt idag!!

Men lektionen gick bra, vi körde överallt och ingenstans, långt bort fram och tillbaka :b han tyckte det gick bra och då blev jag mer taggad!

Etfter körlektionen gick jag till skolan för att leta upp ett betyg...kan man säga. Jag ska gå utbildningen till att bli undersköterska, och då om man redan har läst Psykologi A så slipper jag läsa det under utbildningen, och jag läste Psykologi A på estet, men så ser jag när jag kika på mitt slutbetyg att det inte ens står med. Jag vart paff och tänkte "vafan, har hon glömt mig" ungefär. så jag gick till syon på skolan och sa att jag har gått kursen och gärna vill ha mitt betyg haha :p hon skulle ringa upp mig då hon snackat med läraren som jag haft. Helt sjukt alltså :/

nej nu ska jag ladda in en hel hög med låtar på mp3n och gå ut o gå tänkte jag!

SES!Snart är man vuxen!

Innan jag börjar skriva måste jag bara säga Grattis till jenny igen :) som klara körkortet idag hehe. det var kul :)
Jag var ju rånervös då hon var och körde upp när jag satt på körskolan!

Vi for runt banne mig hela stan +hampis, björns, björkelund osv :p råkul att ha nån som kan skjutsa mig nu, eller hur jenny?! ;)

Måste plugga en massa matte idag känns det som, för att hänga med o hinna med all planering... och jag vill hinna med att övningsköra också med pappa. är ju så taggad nu då jenny har klarat det :D jag känner att jag också vill kunna få köra själv utan att ha mor eller far sittandes bredvid o gnälla haha...

Lyssnar på Warwick avenue just nu med Duffy.. den är härlig :) samtidigt som jag käkar lite gott o blandat vid sidan om...vilket jag måste sluta med...fast jag börjar hellre med att gå ut o gå så att jag går + - 0 istället :/

Snart fyller jag 20...oj oj vad jag längtar, då vill jag dra ett coctailparty hade jag tänkt : ) så får alla vara råfina för en kväll
och dricka fina drinkar som jag ska blanda..hehe!  

                                              //SES


Allå

Jag kände ett otroligt behov av att få skriva av mig lite då och då..och folk säger ju att detta är platsen för det så jag kände för att testa på det...får väl se hur länge det varar bara (:

Idag vakna jag upp med, som många andra dagar då jag sover hos mamma, ett samtal från ingen mindre än mama! Hon ställer den otroligt dumma frågan "Har du vaknat nu?" och sen pladdrar hon på om helt osammanhängande saker och jag blir less och säger ja till i princip allt hon säger och sen lägger vi på...haha ibland är dom jobbiga alltså!

Jag kände för att vara nyttig idag så jag käka en råbra frukost med gröt, ägg, fullkornsmackor o blaha blaha mm. ;p sen for jag in till stan och skrev in mig på mattekursen..hoppas jag klarar det denna gång för sen kommer jag helt seriöst inte orka nå mer med den här skiten. jag säger bara big nono för matte. usch..

Mötte upp jenny efter det så gick vi till körskolan, haha åh stackaren..hon är så nervös över uppkörningen! men jag ska allt peppa henne, jäklar vad kul då hon klarar det...jag ska ju också ta det snart..nångång :b men jenny kan få va först och skjutsa runt mig lite! jag gorma på med fasen min men fick 57 rätt båda gångerna, blev råless o gav upp för idag haha.
 
Idag är en sån där dag då man inte orkar göra ett siit och bara äter för mycket godis..iaf i mitt fall. kunde inte stå emot de salta björnarna på coop när vi var o handla. Men de fick trösta mig då jag inser att matten börjar snart, och att jag verkligen måste ge gärnet nu om det ska gå vägen!

Imorn ska vi också till körskolan och jag ska ringa bemanningen med och fixa jobb inför sommarn på mitt boende där jag nu jobbar :)

Godnatti natti o hejhej


Välkommen till min nya blogg!