Vardagslyx

Igår var jag och jenny ute och gick i timmar kändes det som. Jag känner att våren är på GOD väg med all astfalt som behagar sig att sticka fram nu. Denna vinter har jag inte gjort annat än o klaga, så nu ska det bli ändring på det! Sen för att lyxa till det så käka vi kycklingfile med kroketter och beasås till samt stekt haloumiost hemma hos henne.
UNDERBART!

Nu börjar vi fundera på att säga upp lägenheten och skapa lite förändring. Till hösten kommer det då bli ändring, det vet jag redan, så till och börja med säger vi upp lägenheten nu så att den biten är klar, och sen får jag börja panika när det kommer till nästa stora fråga..vart ska man bosätta sig i sommar ?

Snart ska jag, carita och systeryster skapa ihop någon fin middag hos mig så jag borde sätta igång med städningen här hemma. Allt jag vet är att det blir vegetariskt på menyn !Vi synesNy design och trötta ögon

Denna kväll har jag spenderat med att först sitta med jenny och klura ut hur man designar sin blogg och resultatet av det blev att jag nu när jag kom hem satte mig och påbörja med min :) Jag har nu suttit i kanske 3 timmar och knåpat med detta...den är fortfarande inte som jag vill ha den men det tar sig!!


Godnattski på er !

HJÄLP!

Försöker designa min blogg för att kunna finna nån inspiration att återuppta mitt skrivande här. Jag vill han en egen design....men inte så lätt när jag fan inte vet hur jag ska göra. Vet nån? blogg.se är komplicerat!

SES!