Nu är man 20 :)

Äntligen har jag fyllt 20 o det vart en bra dag i tisdags! Fick min efterlängtade digitalkamera av min mama, massa presentkort av pappa och en massa annat bra av resten av familjen : ) haha men det jag fick av jonas var lätt roligast, presentkort på systemet :b kul kul!
Så idag köpte jag upp nästan alla checkarna ju...trodde inte det skulle bli så dyrt men det ska bli kul att blanda drinkar imorn så jag längtar!!

Idag hade jag körlektion...och min lärare var lite mer underlig än vanligt...jenny vet vad jag menar :s jag vart ju sur och på dåligt humör när vi for därifrån, verkligen kul :/ ne.

nej nu måste jag gå och lägga mig tror jag. ska upp och jobba imorn 7.30-12 ! sen efter det blir det snabbt hem och städa, laga mat och förbereda en massa! woho ;b Jenny skulle komma förbi nästan direkt efter jag slutat för att hjälpa till, vilket kommer behövas.

Och idag var jag och jonas till bodenbo för att lämna över lite papper till lägenheten som jag hoppas vi får (hoppas hoppas) Imorn får vi besked om allt :s hjälp! 

 
SES!

Kommentarer
Postat av: Zandra

vad är det för en lgh?:)

2009-03-13 @ 17:57:06
URL: http://lifeintheus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0