Hemmafru skall jag bli!

Nej inte riktigt heheh ;b men kommer ju snart sköta eget hushåll...hur ska detta gå undrar jag :s haha. imorn kanske vi får nyckeln till lägenheten och då vill jag börja direkt med att bära in lite saker och kanske ev städa runt lite innan resten ska in :b
jag längtar att bo själv men idag nyss satt jag och mamma och gick igenom (fast hon överdriver mycket för att hon egentligen inte vill att jag ska flytta) många saker som försäkringar, elbolag, matkonsumtionen m.m haha. hon utelämnade ingenting för det där var bara hälften av vad hon drog upp. men jag vet att vi kommer klara det för att bo kvar hemma -DET pallar jag då icke någe mer!!

Igår hade jag körlektion och det kändes bra, har teoriprov och uppkörning snart (har bokat -hjälp) men det gjorde mycket att han inte var lika gnällig som förra gången, denna gång var han på bra humör och tyckte att det gick bra så woho för det :)
men det som svider hårt är att en ny lag fr.o.m 1a april har trätt in som gäller i hela Sverige, den säger att man måste gå en riskutbildning som kostar 700 kr för en ca 2 timmars kurs, om alkohol och droger, innan uppkörningen. Nog förstår jag att den behövs, och speciellt då rattfylleri har ökat så häftigt under dessa år men 700 kr? tror de att jag är rik eller >:/ fy och tvi för det säger jag då... känns inge kul..känns inte kul alls då det finns så många andra saker jag vill lägga 700 kr på just nu. Men jag får ta det som det är och inse fakta. men ändå (BLÄ)

Nu är jag i sävast men ska snart ta bussen in till stan...är spyless på att plugga matte nu (fast jag erkänner att jag förstår mer nu då jag sitter minst 1 gång om dan hemma med den)


SES !

Lägenhet!

Nu idag blev det klart :) vi ska flytta in i lägenheten om 1 ½ vecka...shit! Nästa vecka på torsdag ska vi få nycklarna och sen är det bara att börja flytta in alla grejer! Detta känns jättekonstigt..speciellt då mamma inte kanske riktigt gillar iden om att jag SKA flytta hemifrån..hon tycker det är för tidigt. men jag struntar i det och jag ser asmycket fram emot att få inreda vår alldeles egna lägenhet...oj ja justja och jonas får va med på ett litet hörn ; ) hoho

Nu drog tess nyss med bussen till Piteå, hon ska på nån sökning imorgon! Vi käka lunch tidigare på thai stället (mums) och prata allt för mycket haha! Imorn ska jag och jonas träffa en snubbe från bodenbo för att gå igenom vad som skulle göras om i lägenheten så att det är klart då vi flyttar in.. :)


Imorn har jag också prov..är inte taggad alls och vet inte om jag ska fortsätta kursen, får se...
men ska göra provet iallafall, lika bra!

Nej nu ska jag gå och steka lite palt till middag och sen är det plugg som gäller.

SES!


Vad är grejen med sushi?

Det har blivit en sån sushi-yra nu på sistone tycker jag...alla testar sushi och säger hur mycket de avgudar det!! Jag måste ju vara den enda som tycker att det inte var nå vidare alls..:/ det smakade råtrist...sjögräset var tråkigt, riset smaklöst och sen var det ju inte mycket till ingredienser heller. Men ändå så säger alla att det nästan var bland det godaste de har ätit? haha jag förstår inte...vad är grejen med sushi?Nej nu ska jag gå och äta köttfärsbiffar med mozzarellaost och potatis med mammas egna sås!
MUMMA


SES


Nu är man 20 :)

Äntligen har jag fyllt 20 o det vart en bra dag i tisdags! Fick min efterlängtade digitalkamera av min mama, massa presentkort av pappa och en massa annat bra av resten av familjen : ) haha men det jag fick av jonas var lätt roligast, presentkort på systemet :b kul kul!
Så idag köpte jag upp nästan alla checkarna ju...trodde inte det skulle bli så dyrt men det ska bli kul att blanda drinkar imorn så jag längtar!!

Idag hade jag körlektion...och min lärare var lite mer underlig än vanligt...jenny vet vad jag menar :s jag vart ju sur och på dåligt humör när vi for därifrån, verkligen kul :/ ne.

nej nu måste jag gå och lägga mig tror jag. ska upp och jobba imorn 7.30-12 ! sen efter det blir det snabbt hem och städa, laga mat och förbereda en massa! woho ;b Jenny skulle komma förbi nästan direkt efter jag slutat för att hjälpa till, vilket kommer behövas.

Och idag var jag och jonas till bodenbo för att lämna över lite papper till lägenheten som jag hoppas vi får (hoppas hoppas) Imorn får vi besked om allt :s hjälp! 

 
SES!