Kalaset

For till lulekalaset på torsdagen, eftersom jag skulle jobba natt hela helgen så ville jag ha lite kul iaf! Jag var o fika med mamma tess simon o andre innan på retrocafet. mums! Sen fick jag skjuts till emma.
Skulle köra emmas bil dit för emma o jossi skulle jobba dan efter så då var det okej att åka hem tidigt :p mamma sa upp lägenheten samma dag på morgonen så hon var tvungen att sova hos mig och jonas till fredagen, och hon ville ju hem tidigt också.. såklart (ni vet hur de flesta mammor är med tider)

Vi såg nå band sen också lite senare, som emmas syster ville se. (skaburbian hette dem) Det var råskön musik :) alla bara stod och sjöng med så det var jättetrevligt! Sen bar det av hem och dagen efter på fredagen skulle vi upp kl 5 :/ blä vad morgontrött jag var.
Skjutsa mamma till flyget halv 6 och var död när jag kom hem sen. Men nu bor mamma i stockholm iaf helt och hållet. Känns lite konstigt må jag säga... men jag tror hon trivs där för hon har alltid velat bo söderut så vad kan vara bättre än stockholm då?!

Jobbade natt hela helgen. Gick väldigt bra, fick in rutinerna snabbt då man jobbar flera dagar i rad, men har nu blivit sjuk på köpet! Har ont i hela kroppen, feber och ont i halsen då jag sväljer. Vilken lyckoträff alltså! Men ska laga en rågod mat idag tänkte jag nu då jag bara häckar här hemma!

Det blir fingrytstek på älgkött, med egna potatisklyftor, egen sås och grönsallad. MUMS! så nu måste jag iväg o handla.

SES